Arbejde og fritid 

Jens Ove:
Jeg er geolog, cand. scient. fra Århus universitet, og ansat ved Viborg amtskommune siden 1980, hvor jeg passer på amtets grundvand - det er et spændende job.
Efter kommunalreformen blev jeg ansat i samme stilling i Viborg kommune.
Jeg er nu pensioneret og det passer mig udmærket. Jeg nyder at passe vor have, hvor vi dyrker grøntsager. Det er rart at have egne kartofter m.m.

Jeg har løbet en del.. Jeg har deltaget i løb arrangeret af Viborg atletik og motion, det årlige Marselisløb i forbindelse med Århus festuge m.m.

Jeg var også med i løbet over Storebæltsbroen samt Øresundsbroen i 2000 - med en rimelig tid. Om sommeren cykler jeg ofte på arbejde - ca. 12 km hver vej. Jeg spiller også lidt volleybold.
Men knæet vil ikke helt længere, så jeg er holdt med løb


 

Helge:
Jeg driver en revisionsvirksomhed med rådgivning.

I ungdommens vår var jeg aktiv sportsmand (bordtennis og håndbold) i Fredericia. Jeg er opereret for 3 diskusprolapser på det sætter en grænse for aktiviteter.

Vi går i teater og Musikhuset i Århus. Foruden koncerter med Århus symfoniorkester går vi til lidt opera og ballet. Ikke alt er klassisk. Vi nyder også musicals - især er Rocky Horror Show en årlig tilbagevendende begivenhed.

Vi går i biografen, hvis de spiller en god film. Desværre kommer de rigtig gode sjældent til Viborg. Så må vi til "Øst For Paradis" i Århus - en biograf, der viser de film, der ikke når ud i de mindre provinsbyer.

Håndbold og fodbold - vi er fan af Viborg HK og Viborg FF. Vi ser mange af damekampene, men også herrerne. Herrernes kampe er desværre ikke så godt besøgt, det er en skam, for de spiller egentlig godt. Desværre er det som om, man nedprioriterer herrerne til fordel for dameafdelingen. Man kunne måske ønske sig, at damernes træner Ulrik Wilbech holdet sig til at træne og ikke samtidig være den i ledelsen, der forhandler spillernes løn.

Design og programmering af SimpelService.dk