Hvem er vi?

Vi traf hinanden i foråret 1983. Helge har været gift og blev skilt i 1982. Ægteskabet resulterede i en datter, Birthe, født i 1979. Hun er lærer fra Jelling Jelling Seminarium, og er nu ansat som lærer og læsevejleder i Horsens
Jens Ove var "sprunget ud" men måtte alligevel hjem og fortælle, at vi havde truffet hinanden og at vi flyttede sammen. Anderledes var det for Helge, jeg skulle finde en ny identitet, og familie, venner og arbejdskolleger skulle nu vænne sig til, at vedhænget nu var en mand. Men der var ingen problemer. 

Vi købte en hus tæt ved Viborg og flyttede ind i 1984 med datter og hund. Huset er fra 1911 med den dejlig stor grund 2000 m2. Vi har bygget om i flere omgange, sidst i efteråret 1999. Da "rev" vi hele overetagen ned og byggede nyt op i stedet.
Vi har bygget en dejlig udestue, som vi benytter meget.

EU
Vi er - og har altid været modstandere af EU, som det fremstår i dag. Vi mener ikke, at EU skal være politisk projekt. Danskerne sagde ja til et handelssamarbejde vi blev således optaget i 1972. Men vi synes overhovedet ikke om det EU, som det nu udvikler sig til.

Send os en email

Design og programmering af SimpelService.dk